VAN (OVER)VERMOEIDE MOEDER NAAR ENERGIEKE VROUW

Het moederschap kan behoorlijk intens en slopend zijn. Je kunt te maken krijgen met een overspoeling van emoties, een nieuw en extreem gevoel van verantwoordelijkheid en het gevoel te hebben dat je wereld op de kop staat,
(lees; tot ziens structuur, amper nog tijd voor jezelf, (nieuwe) keuzes moeten maken, beperkt(er) sociaal leven en misschien zelfs strubbelingen binnen je relatie).

Al met al kan het (aanstaande) ouderschap tal van vragen en gemengde gevoelens oproepen. Ook kunnen je verwachtingen totaal anders zijn geweest waardoor je te maken kan krijgen met sombere en of angstige gevoelens en stressvolle gedachten wat jou in de weg gaat staan om een balans te vinden tijdens deze grote verandering.

Je wilt het perfect doen als moeder, je wilt nog steeds die leuke en vooral liefdevolle partner zijn en dan hebben we het nog niet eens over het behouden van je vriendschappen, en dan nog het liefst in dezelfde mate als voor je zwangerschap.
Oftewel, je bent vooral met anderen bezig en je bent jezelf compleet vergeten. 
De ingrediënten voor een error. 

Om afscheid te nemen van deze error en weer met volle aandacht aanwezig te zijn,
met natuurlijk meer ontspanning en plezier is het belangrijk om de bron aan te pakken.

Je blijven richten op symptoom bestrijding door a en toe die ontspanningsoefening in te zetten, minder te gaan werken om op adem te komen, je agenda leeg te maken voor een week = uitstel van executie. 
Eens?

Het is mijn missie vrouwen zoals jij, die kiezen voor bewust ouderschap, te helpen naar grip en vreugde. Zodat je niet terugkijkt op de kindertijd met een gevoel van spijt en schuld, maar met dankbaarheid. Dat verdien je.INSTAGRAM 
 


TESTIMONIALS

 

Mijn trein bleef doordenderen in de pittige tijd die ik, maar ook mijn gezin heeft doorgemaakt. In die tijd ben ik mezelf kwijtgeraakt.

Ik kreeg door allerlei omstandigheden niet de rust in mezelf en in mijn gezin. Terwijl ik er zo hard voor werkte.

Ondanks dat mijn trein maar door bleef denderen, was Jessica de rust zelve. Jessica bood mij vanaf het eerste moment een luisterend oor, stelde vragen en bleef doorvragen totdat ik zelf oplossingen bedacht en hiermee aan de slag ging.

Langzaam maar zeker kwam ik steeds een stapje dichterbij mezelf. er kwam meer rust in mij en mijn gezin, de rust waar ik zo naar verlangde.

Daphne

Jessica neemt alle tijd voor je en luistert met aandacht, ook weet ze je de juiste vragen te stellen om je aan het denken te zetten of scherp te houden, of een spiegel voor te houden.

Haar aandacht zit hem er ook in dat ze tussendoor regelmatig contact opneemt om te horen hoe het met je gaat of inspiratie te delen.

De coaching van Jessica heeft mij veen bewustwording gebracht van negatieve gedachtenpatronen of overtuigingen die ik had over het moederschap. Samen hebben we een geboorteplan gemaakt en ga ik vol vertrouwen de periode in met een tweede kindje straks.

Sjoerdtje

 

Voor mij betekende de gesprekken echt heel veel, je hebt me echt weer op weg geholpen naar een fijner leven☺️

Best lastig om even beknopt op te schrijven.

Ik ben via via in contact gekomen met Jessica. Al tijdens het eerste gesprek raakte ze de kern van mijn blokkades, door te benoemen wat ze ziet en voelt.

Jessica heeft mij weer laten voelen, waardoor ik nu veel meer rust ervaar.
Ik zet mijzelf steeds vaker op nummer 1, iets wat ik jaren vergeten was.

Margriet

Jessica heeft ervoor gezorgd dat ik na de bevalling van mijn tweede dochter weer sta waar ik wil staan.

Ze stelde me vanaf het begin op mijn gemak en hielp me door de moeilijke maanden heen. Ze neemt alle tijd & bied een luisterend oor. Door de gesprekken die we hebben gehad & soms confronterende vragen die ze me stelde, ben ik meer naar mezelf gaan luisteren & blijven geloven in mezelf.

Ik ben me meer bewust geworden dat je pas voor anderen kan zorgen als je ook goed voor jezelf zorgt. Ik ben erg blij, dat ik dankzij Jessica weer erg positief naar de toekomst kijk.

Inge

 

 


NEEM CONTACT OP

 

 

 

COACHING TIJDENS ZWANGERSCHAP

Je bent zwanger en merkt dat je naast alle ondersteuning op het gebied van een bevalcursus, borstvoeding voorlichting en een zwangerschapscursus wat mist. Een zwangerschap kan door hormonen zorgen voor stemmingswisselingen en onzekerheden. Het hele proces van zwanger worden naar de geboorte wordt vaak onderschat en kan onzekerheid oproepen. Veel vrouwen willen zich al graag goed voorbereiden op het ouderschap tijdens de zwangerschap en merken dat de daarbij horende persoonlijke thema's nog aandacht wensen.

Misschien ben je zwanger en heb je door een eerdere minder fijne ervaring behoefte om jezelf extra aandacht te gunnen op de voorbereiding van de komst van dit kindje.

Ben jij zwanger en herken jij bovenstaande? Ik ondersteun je graag tijdens je zwangerschap. Zonder een vastomlijnd pakket kunnen we samen kijken naar waar jij behoefte aan hebt

Wat mij raakt is dat de er nog te weinig aandacht is voor de vrouw zelf tijdens de zwangerschap en dat juist de aandacht tijdens de zwangerschap en de voorbereiding op het moederschap net de start kan geven die je wenst.
Het (aanstaande) ouderschap kan tal van vragen en gemengde gevoelens met zich meebrengen. Verwachtingen blijken toch anders te zijn en onzekerheden, overtuigingen en angst kunnen in de weg staan om balans te vinden tijdens deze grote verandering. Met de kennis van nu zou ik zelf destijds totaal anders in de zwangerschap hebben gestaan. Deze kennis en passie voel ik tot in mijn tenen en waarde toevoegen aan zwangere vrouwen en mede moeders drijft mij iedere dag.

 


TESTIMONIALS

Bewustwording, relativeren en accepteren. Om zo te regie terug te krijgen over mijn eigen gedachten en handelingen om weer balans te vinden. Dat is waar Jessica mij heel fijn bij heeft geholpen.

De zwangerschapshormonen gooiden mijn gesteldheid regelmatig in de war dus had ik bedacht wat ik allemaal zou doen tijdens mijn zwangerschap om dit te voorkomen en mij goed te voelen. Helaas liep het allemaal anders en kwam ik klem te zitten met mijn gedachten en gevoelens.

Jessica heeft mij geholpen balans te vinden, te relativeren, te accepteren en bewust te worden van mijn eigen gedachten en handelingen. Ze luistert goed, geeft praktische opdrachten en biedt veel inspiratie.

Saskia

Via MEJA ben ik bij Jessica terecht gekomen. Doordat ik onverwachts zwanger ben geworden (niet gepland maar zeker gewenst) riep dit bij mij vele vraagtekens op.

"Kan ik dit wel"
"Ben ik wel een geschikte moeder"
"Hoe moet ik alles regelen"

In het verleden en zo nu en dan heb ik last van paniekaanvallen en daarom heb ik ondersteuning gezocht bij Jessica. Zij gaf mij veel inzichten en heeft mede mij geleerd om gedachten te herkaderen vooral m.b.t. de zwangerschap maar ook persoonlijk vlak.

Ik heb een fijne ervaring gehad en zou haar zeker aanraden.

Barbara

 

 

 

Face to face en online
De coaching kan plaatsvinden face tot face in mijn praktijk en mocht je niet in het noorden wonen kunnen we natuurlijk de sessies online doen middels zoom.

Heb je vragen en ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op. Door middel van een kennismaking en inzicht gesprek kunnen we bepalen wat voor jou wenselijk is.

Persoonlijk ontwikkelingsbudget
Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. In mijn praktijk heb ik ervaren dat een werkgever vaak bereid is de coaching te vergoeden vanuit het persoonlijk ontwikkelingsbudget. Hiervoor hoef jij niets te doen. Ik maak de offerte en op deze manier hoeft het financiële gedeelte je niet in de weg te staan.

 

NEEM CONTACT OP

 

          

 

Maternity/ Paternity Coaching 

Omdat ik als coach ben aangesloten bij Career & Kids is het mogelijk om vanuit je werkgever ondersteuning aan te vragen tijdens je zwangerschap en of moederschap. Tijdens dit traject leer je goed om te gaan met de (nieuwe) rollen die je vervult als moeder/vader, werknemers, vriend(in) etc. door inzicht, maar ook praktische tips en oefeningen. En vooral inzicht in je eigen mission statement, jouw levensmissie, jouw talenten die je zowel zakelijk als privé inzet, waar wil je naar toe, wat is belangrijk! Je krijgt o.a. een beter zicht op wat je energie geeft en wat je energie kost. Je krijgt inzicht in hoe je de werk- en/of thuissituatie kunt optimaliseren. Het resultaat? Een uitstekende combinatie van je werk- en je privéleven, niet meer 24/7 enkel werken, maar 24/7 genieten.

Met voldoende energie voor de BV Ik, naast de BV Privé en BV Werk

MEER INFO