COACHING & ZELFONTWIKKELING

Je zult merken dat hoe meer je gaat leven naar dat wat jou écht gelukkig maakt,
hoe soepeler je keuzes durft te maken, voor jezelf gaat staan en je kunt toelaten wat er op je pad komt.

Wat mij betreft is persoonlijke ontwikkeling een never ending story.
Ongeacht je leeftijd & Ongeacht alle tools en ervaringen die je hebt opgedaan.

Wellicht herken je het wel.
Heb je een proces doorlopen en een vinkje gezet en komt er weer iets nieuws om de hoek kijken.

 

Naar mijn idee bestaat er geen vaststaand programma, traject of werkwijze.
Vanuit mijn ervaring en ontwikkeling die ik zelf heb doorgemaakt afgelopen jaren (en blijf doen), constant verdieping heb gezocht, is het allerbelangrijkste om continu af te stemmen op jouw hulpvraag en datgene wat bij jou past.

Wat voor mij werkt, werkt misschien niet voor jou en wat voor jou werkt, hoeft niet persé te werken voor een ander.
Wat vaststaat is dat ik vanuit een liefdevolle intentie aansluit op jouw behoeftes en verlangens.

Indien nodig confronteer ik je met dat wat ik bij je zie en wat (nog) niet werkend is.
Samen onderzoeken we hoe jij bepaalde blokkades en patronen kunt doorbreken om (weer) in je kracht te staan.

Je bent niet alleen en je hoeft het niet alleen te doen.

Ben jij klaar voor deze verandering?

 

 


TESTIMONIALS

De coaching van Jessica heb ik als erg waardevol ervaren. Het was super fijn dat ze naast mij kwam staan in mijn proces, luisteren en begrip tonen zonder oordeel gaf al erg veel steun.

Jessica hielp mij door op een eerlijk en open manier te spiegelen en het gaf mij elke keer het zetje wat mij hielp om meer in beweging te komen op momenten en aspecten waarin het nodig was.

Grenzen stellen en regie durven terug te nemen helpen mij om weer met vertouwen op zoek te gaan naar werk.

Dank Jessica!

Esther

Ik kijk op dit traject terug als een waardevol traject in mijn persoonlijke ontwikkeling. Door de coaching ben ik in staat geweest om voor een groot deel te blijven functioneren en ook mijn werk naar behoren uit te voeren.

Toen ik startte bij Jessica was de balans niet goed. Privé kostte me veel energie dat ik door de bomen het bos niet meer zag en op mijn werk mij de zaken snel te veel werden.

Inmiddels is de balans terug en weet ik ook beter voor mijn belangen / grenzen op te komen, zodat het mij ook minder snel teveel wordt.

Ik zal de gesprekken met Jessica missen. Ik keer er altijd naar uit om met haar te sparren / zaken te delen en de inzichten die ze mij gaf

Anika

 


 

Face to face en online
De coaching kan plaatsvinden face tot face in mijn praktijk en mocht je niet in het noorden wonen kunnen we natuurlijk de sessies online doen middels zoom.

Heb je vragen en ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op. Door middel van een kennismaking en inzichtgesprek kunnen we bepalen wat voor jou wenselijk is.

Persoonlijk ontwikkelingsbudget
Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. In mijn praktijk heb ik ervaren dat een werkgever vaak bereid is de coaching te vergoeden vanuit het persoonlijk ontwikkelingsbudget. ;Hiervoor hoef jij niets te doen. Ik maak de offerte en op deze manier hoeft het financiële gedeelte je niet in de weg te staan.

INSTAGRAM 

 

 

WORKSHOP | RETREAT | TRAINING

Regelmatig organiseer ik groepen waarin groei, verbinding en samenzijn met gelijkgestemden centraal staan.

De thema´s die met name naar voren komen zijn; in je kracht staan, voor jezelf staan, vertrouwen op gevoel en intuitie, onderzoek naar blokkades en heling. 

Coaching

AGENDA 

 

 

elzinga coaching vertrouwen vrijheid

 

Ik geloof oprecht dat als je bij alles wat je doet, dichtbij jezelf blijft en volledig leeft naar jouw wensen en verlangens, alles mogelijk is.

Leven vanuit vrijheid, joy en groei waarin je uitdagingen aangaat, fouten toelaat en vervolgens weer sterker opstaat om in alle volledige levendigheid te leven.

Jessica

 

 

NEEM CONTACT OP